Artistic Aqua knutselset - Country charm

Kralen en water worden de mooiste hangertjes, net magie!

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1100

Dieren die op het platteland wonen vrolijken nu ook je knutseltafel op: een zvogel, vos en poesje met bloemen op haar hoofd.

Maak de voorbeeldplaten na en leg de kralen op de juiste plek op het pegboard, spuit vervolgens water op je creatie. Eenmaal droog, kleven de kralen als bij toverslag aan elkaar! Daarna kan je je dieren afwerken met de bijgeleverde kralen, lint en bedeltjes en heb je de mooiste hangertjes.

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09482

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met parels en steentjes
Leeftijdvanaf 6 jaar
ThemaDieren

Artisitic Aqua knutselset Country Charm brengt een magische knutseltechniek tot bij je kinderen. Kleine pareltjes kleven aan elkaar wanneer ze in contact komen met water. Het pegboard houdt alles samen terwijl je aan je kunstwerk werkt. Inclusief een ruime keuze aan accessoires om het eindresultaat op te pinnen, hangen, ... en een stap-voor-stap instructieboekjes met duidelijke prenten.

Inhoud knutselset: 1 doorzichtige werkplaat, 1 spuitfles, 1 set kunststof kralen (8 kleuren), kralen en bedeltjes, doorzichtig elastisch draad, satijnlint, 1 naald, 1 zeilring, 1 kleurrijk stap-voor-stap handleiding.

Afmetingen doos: 15,5 x 18,5 x 4,5 cm

Aanbevolen leeftijd: 6 tot 10 jaar

Artistic is een geweldige creatieve collectie van DJECO van mini knutselsets in mooie dozen die verschillende technieken introduceren bij kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!