Artistic Patch - wilde DIY viltplaatjes - Wildernis

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ577

Djeco DESIGN BY Collectie (132)

Decoreer de bijgeleverde kaarten (of zelfs je schoolboeken) met deze artistieke viltplaatjes uit de wildernis! Origineel DIY-pakket om lekker artistiek bezig te zijn, zonder een rotzooi te maken. 

Artistic Patch is een nieuwe Djeco collectie met leuke, magische, artistieke sets die geen rommel maken bij het knutselen. Het creatieve proces bestaat uit twee stappen; kleef de lijmpleister en breng vervolgens een decoratieve vilten afwerking aan.

12,95 €

7,77 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09471

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenCollages
Leeftijdvanaf 6 jaar
Korting- 40 %

Bij dit Artistic Patch-pakket met viltplaatjes worden de volgende spulletjes meegeleverd: 12 kaarten (16 x 14 cm) om te versieren, 8 viltkaarten, 8 kaarten met patronen, een mapje om alles in te bewaren, een instructieboekje en een doosje.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen doos: 18 x 15 x 3 cm 
Design: Magali Attiogbé

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories