Assortiment van autootjes & trucks - Dans la ville

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO207

Dans la ville - Moulin Roty (3)

Wil je je speelgoedgarage graag vullen met meer voertuigen dan komt dit trio van bonte houten speelgoedautootjes vast van past.

Maar ze zijn natuurlijk ook superleuk om los mee te spelen, rijden, botsen, ...

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 720406

CollectieDans la Ville
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 2 jaar
STOP/FINISTOP

Assortiment van houten autootjes en truck uit de Dans le ville collectie van Moulin Roty. Dit trio kleurrijke speelgoedvoertuigen valt op door de simpele vormen en bonte kleuren. Bijhorende garage en tankstation zijn apart te verkrijgen.

Materiaal: hout

Afmetingen: 25 x 13 x 9 cm

Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Dans La Ville is een collectie van Moulin Roty samen met Aurélien Débat vol voertuigen en heerlijk houten speelgoed dat helemaal past bij de leefwereld en verbeelding van kleine kinderen. Natuurlijke materialen, eye-catching design en bonte kleuraccenten geven elk stuk speelgoed een unieke look.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la ville - Moulin Roty
Inspiratie en stories
Accessoires