Atelier - Mozaïek - Ace at the wheel

Atelier met mozaïek - Ace at the wheel

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ562

Djeco DESIGN BY Collectie (275)

Heb je een geduldig artiest in huis die oog heeft voor detail? Versier de mooiste voertuigen met Ace achter het stuur met deze kunst-op-nummer workshop vol zachte mozaïekstickertjes. Volg de kleurcodes in het instructieboekje en maak de mooiste kunstwerkjes.

Geweldige activiteit voor het oefenen van de fijne motoriek en het stimuleren van de artistieke ontplooiing van kinderen.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09421

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenMozaïeken
Leeftijdvanaf 6 jaar

In dit mozaïek pakket Ace at the wheel zitten 4 achtergronden en 12 bladen met zelfklevende mousse vierkantjes. Geweldig cadeau voor de kleine knutselaars. 

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen doos: 27 x 21 x 3 cm
Design: Niark

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories