Avontuurlijke memospel - Dino op het spoor

Staat: Nieuw product

Haba

Mini cadeautjes, maxi pret! (401)

In het oerwoud zijn dino's ontdekt! Meteen gaan alle spelers op weg om ze met eigen ogen te bewonderen. Maar het is helemaal niet gemakkelijk om deze enorme oerbeesten te vinden.

6,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301067/301068

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeMemoryspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

In het oerwoud zijn dino's ontdekt! Meteen gaan alle spelers op weg om ze met eigen ogen te bewonderen. Maar het is helemaal niet gemakkelijk om deze enorme oerbeesten te vinden.

Wie krijgt het voor elkaar om de gezochte dino's één voor één om te draaien en als eerste het doel te bereiken? Een geweldige prehistorische dinomemorie voor heel de familie!

Spelinhoud: 4 dino's in 4 kleuren, 26 zoekkaartjes, 5 dinokaartjes, 1 fopkaart, 4 routekaartjes en 1 handleiding met spelregels. Speelduur: ca. 10 min. 2 tot 4 spelers, vanaf 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.44.310.90.35
  • Door Elke M.
  •  de 29/12/2022
Leuk spel
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories