Babbo adventskalender - Holiday & sandy mix

Wondermooie kerstkalender voor kinderen uit stof met 24 vakjes

Staat: Nieuw product

Liewood

NOE7

Holiday Mix kerstcollectie Liewood (4)

Als je een kalender wilt die je jaar na jaar kan vullen naarmate de interesses van je kroost verandert, dan is deze stijlvolle kerstkalender net wat je nodig hebt.

Begin de traditie als je kind een peuter is en maak er een familietraditie van die elk jaar terug zal komen.

85,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14987-6044-ONE SIZE-CU

TypeAdventskalenders
PrintsSandy
KleurCrème

Babbo Adventskalender Holiday & Sandy mix van LIEWOOD is een toppertje om in huis te halen en kerst met kinderen te vieren, jaar na jaar na jaar. Deze stoffen kerstkalender uit biokatoen heeft 24 vakjes om te vullen en samen af te tellen naar Kerstmis.

Materiaal: 100% biologisch katoen
Afmetingen: 110 x 50 cm - zakjes: 12,5 cm x 12,5 cm
Wasadvies: Niet wassen - Afnemen met vochtige doek - Niet in de droger - Niet bleken - Niet strijken - Niet chemisch reinigen

_

Home for the holidays The joy of giving is een wondermooie kerstcollectie van het bestselling merk LIEWOOD. Dat gevoel van cadeautjes inpakken en er een extra zucht van liefde bij te doen. Het ademloos wachten tot ze het lint losknopen. Van het zien van hun blije gezichten als ze beseffen wat er onder het papier verborgen zat. Dat is de vreugde van het geven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
  • Door Marielle V.
  •  de 22/12/2022
fantastisch
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Holiday Mix kerstcollectie Liewood
Inspiratie en stories