Baby speelmat & opbergtas - Meri Meri

Vrolijke 3-in-1 speelmat van Play&Go x Meri Meri

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO056

Tummy time musthaves (71)

Van spelen wordt je vrolijk! Maak kennis met onze Soft Collection: gewatteerde speelmatten voor de allerkleinsten, om het spelen vrolijk, leuk en comfortabel te maken.

Deze bijzondere print: van een lachende zon, kleurrijke vormen, leuke regenbogen en letters is een samenwerking tussen Meri Meri X Play & Go. Deze speelse print van pastel- en neontinten tovert elke saaie hoek om tot een heerlijke speelplek.

64,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301343

CollectieSoft Collection
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

Dubbelzijdig Baby speelmat, opbergtas & luiertas in één van PLAY & GO x MERI MERI brengt kleur in de speelkamer en is een erg praktisch en tegelijk hip kraamgeschenk!

Wij zijn helemaal weg van deze 3-in-1 speelmatten uit de Soft collectie van Play & Go. Een unieke speelmat, speelgoedzak én handige luiertas in 1. De binnenkant is er in verschillende prints van vissen over luchtballonnen tot special editions. Makkelijk voor onderweg altijd een zacht oppervlak te hebben om je baby op te laten spelen maar ook thuis komt deze opbergzak zeker van pas. Play&Go heeft een ingenieus systeem bedacht zodat de touwtjes makkelijk verborgen kunnen worden achter een katoenen flap. Je kan de tas ook makkelijk overal mee naartoe nemen: gooi hem over je schouder of hangt hem aan je buggy dankzij de verstelbare riem met clips. Een aantrekkelijk keuze voor zowel baby als mama!

Materiaal: 100% hoge kwaliteits zacht jersey katoen, mooi afgewerkt met ruitvormig stiksel aan de buitenkant, licht gewatteerd

Afmetingen: open Ø 120 cm, 2 cm dik

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories