Barbara bamboe baby eetset Cat dumbo grey

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD164

Picknicken met Liewood (108)

Alles wat je kleintje nodig heeft om heerlijk te lunchen aan tafel in één 4-delige set. Deze bamboe serviesset bevat een bord, een kom, een beker en een lepel. Ontzettend leuk gedecoreerd met een vrolijke gestileerde kattensnoet. Het servies is verpakt in een mooie doos - bijvoorbeeld een perfect kraamcadeau.

Opgelet: op de foto zie je het bord en de bowl twee maal afgebeeld (voor- en bovenaanzicht). De set is 4-delig!

27,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12643 9401

CollectieBarbara
TypeKinderservies
KleurGrijs

Kleur: grijs

Materiaal: 45% bamboevezel, 25% melamine, 24,5 % maispoeder, 5% houtvezel, 0,5% polyamidehars

Afmetingen:
Bord: D 12,5 / H 5 cm
Schaal: D 10 / H 5 cm
Beker: D 7,5 / H 8 cm
Lepel: L 13 cm

Niet geschikt voor de oven • Niet geschikt voor de magnetron • Vaatwasmachinebestendig tot 65° C • Vriezerbestendig tot -20° C • Geschikt voor voedsel met een temperatuur tot 70° C

Let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
159150.35
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Picknicken met Liewood
Inspiratie en stories