Stacy vakjesbordjes met zuignap - 2-pack - Sea blue & whale blue mix

Twee ronde borden met handige zuignap uit silicone

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6364

Alle lunch musthaves van Liewood (130)

Serveer de maaltijd van je kleintje in deze bordjes met leuke oortjes en 3 vakjes. Altijd leuk en met smaak.

Onder de set van 2 bordjes zit telkens een dunne siliconen zuignap die makkelijk op alle oppervlakken blijft kleven, hierdoor is het bijna onmogelijk voor kinderen om het bordje op te tillen of om te kantelen. Wat een lifesaver!

23,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15122 9753

Set van 2 ronde kinderbordjes met vakjes en handige zuignap Sea Blue & Whale Blue mix komt uit de collectie van LIEWOOD. Perfect voor eerste maaltijden voor te schotelen, de hoge rand helpt bij het opscheppen en de kinderbordjes zijn goed te matchen met de rest van het Liewood kinderservies, bestek en bekers.

Materiaal: 100% siliconen
Afmetingen: 17 cm diameter - 2,7 cm hoog
Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Alle lunch musthaves van Liewood
Inspiratie en stories