2 siliconen borden met hoge rand en zuignap - Coral / Mimosa

Een kidsproof alternatief voor plastic of breekbaar servies

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK288

Wat een duo! Deze twee diepe borden zijn afgewerkt met een hoge rand - ideaal voor energieke smulpapen - én een stevig zuigsysteem zodat de borden stevig blijven vastzitten op bijna elk oppervlak.

Dankzij het premium siliconen bieden deze borden een kidsproof alternatief voor traditioneel plastic en breekbaar servies voor kleuters.

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenSiliconen
TypeBorden
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Twee borden met hoge rand in silicone Koraal en Mimosa van EKOBO is voorzien van een zuignap zodat het bord op praktisch elk vlak oppervlak blijft kleven. Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes en een prima match met de bekers, bestek en andere borden van dit eco-lifestyle merk.

Het beste van alles is dat je de borden gewoon in de magnetron of de oven kunt zetten om maaltijden op te warmen. En na het smullen gewoon makkelijk in de afwasmachine.

Afmetingen bord: ø 18 x 4,5 cm
Materiaal: eersteklas siliconen van voedselkwaliteit

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19195.50.58
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!