Beestig leuk Reactiespel - Wilde dieren Knip Knap

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (144)

De wilde dieren ontmoeten elkaar bij het meer. Maar daar mag steeds maar één dier van iedere soort staan. Als er twee dezelfde dieren te zien zijn, moet je snel zijn en je hand op de krokodil in het meer leggen!

De snelste speler krijgt alle dieren die zich op dat moment aan het meer bevinden. Wie lukt het om aan het einde alle dierkaarten in zijn bezit te hebben?

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303327

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Behendig reactiespel Wilde Dieren knip knap van Haba, met houten krokodil. Ook leuk om cadeau te doen!
 
Inhoud van het spel: 32 dierkaarten (4 x 8 verschillende dieren), 1 meerkaart, 1 houten krokodil en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)
 

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2-4.

Spelduur: 10 minuten.

Materiaal: papier en hout

Geschikt voor spelers van 4 - 99 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.22.5110.11
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories