Beestige melamine bowl Zoo - egel

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ10190/m

SKIP*HOP egels (6)

De ideale tafelgenoot van je kleine smulpaap? Dit schattige egeltje op het diep kommetje van SkipHop. Deze bowl is gemaakt van 100% duurzaam melamine, gaat lekker lang mee en mag in de vaatwasser. Ideaal om elke dag te gebruiken!

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252120

CollectieZoo collection

Maak van elke maaltijd Zoo tijd met het vrolijk servies van Skip*Hop! Je kleintje zal smullen uit z'n eigen eetkom, die je leuk kan matchen met een bijpassend bordje of bestek. Felle kleuren en een leuke dierensnoet maken de maaltijd extra leuk voor jong én oud!

Afmetingen: 14 x 3,8 cm

Materiaal: 100% duurzaam melamine, BPA-vrij.

Wasadvies: geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP egels
Inspiratie en stories