le hérisson hochet clochette

Belletjes rammelaar - Simon de egel

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ07257

Zoals het een rammelaar past, laat Simon de egel een belletjes geluid horen. Is dat alles? Helemaal niet. De poten van Simon zijn bijtringen....

19,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Zoals het een rammelaar past, laat Simon de egel een belletjes geluid horen. Is dat alles? Helemaal niet. De poten van Simon zijn bijtringen. Zijn stekels zijn zacht, knisperend zijdeachtig en fluwelig bij het aanraken. Simon is een rammelaar die de zintuigen van de kleintjes prikkelt. Geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :FINI