Rubberen rammelaar Bloemkool

veilige en hygiënische bijtring én rammelaar in één

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

OLC078

De Oli & Carol rammelaar is niet alleen een superleuk speeltje voor je kleintje, maar ook nog eens gemaakt van de leukste stukken fruit en groenten! Deze flexibele rammelaar is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en gevuld met geüpcyclede kersenpitten. Zo heb je een veilige en hygiënische bijtring én rammelaar in één.

De rammelaar wordt geleverd in een mooi doosje, waardoor het ook nog eens een perfect cadeau is. En met elk speeltje dat je koopt van Oli & Carol, draag je bij aan een goed doel. Zo steunt Oli & Carol de scholing van kinderen in India, zodat zij ook een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan.

22,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-RATTLE-CAULIFLOWER

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Sarah G.
  •  de 26/12/2023
Exact zoals op de website. Leuk spel materiaal!
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.