Beschermende Little Ones Baby billenbalsem met zinkoxide - 75 g

Staat: Nieuw product

Attitude

DM569

In deze Little Ones billenzalf zit zinkoxide, dit vormt een beschermend laagje op de babybilletjes zodat roodheid kan herstellen of de kans op roodheid tot een minimum wordt beperkt. Deze ecologische, beschermende zalf mag tijdens elke luierwissel aangebracht worden.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeBalsems

Attitude Little Ones billenzalf met zinkoxide is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kankerverwekkende of giftige stoffen. Deze natuurlijke zinkzalf is hypo-allergeen, waardoor ze geschikt zijn voor een gevoelige huid - zelfs bij eczeem.

Inhoud: 75 g

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.