betoverend projectie nachtlichtje met 6 motieven

Staat: Nieuw product

Haba

Maak van de kinderkamer een gezellig warm nest met deze leuke projector! Wanneer het donker wordt, merkt de sensor dat en projecteert het een...

19,95 €

Add to my wishlist

Maak van de kinderkamer een gezellig warm nest met deze leuke projector! Wanneer het donker wordt, merkt de sensor dat en projecteert het een wondermooi droombeeld op het plafond. Je hebt keuze tussen zes fantasierijke motieven. Ideaal voor kleine spruiten die graag nog een lichtje aan laten bij het slapengaan. De lamp is ca. 360° draaibaar en kan zo ook in verticale stopcontacten. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen: feeëntuin, welterusten-draken of regenboogmelkweg. Slaapwel!

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.25.517.20.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301992/301993/302145