Bijzonder weetjesboek - Springende pinguïns en lachende hyena's

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19805

Als een kameel kwaad wordt, kotst hij groen maagslijm over je heen. Een giraf kan zijn eigen oren schoonlikken. Een luiaard beweegt zo langzaam dat er groene algen tussen zijn haren groeien. Zelfs een blinde kameleon neemt de kleur van zijn omgeving aan.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurJesse Goossens
IllustratorMarije Tolman
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Jesse Goossens vertelt in het bijzondere weetjesboek Springende pinguïns en lachende hyena's de meest merkwaardige, grappige, bizarre, ongelooflijke, vieze en vreemde feiten over vijftig uiteenlopende dieren. Op haar eigen onnavolgbare wijze illustreert Gouden Penseel-winnares Marije Tolman de weetjes in vijftig grote kleurige prenten.Bij iedere illustratie schiet je in de lach. Ze weet de dieren neer te zetten zoals je ze nog nooit hebt gezien. 

Na het lezen en bekijken van Springende pinguïns en lachende hyena's is geen dier nog hetzelfde. Een onvergetelijk feestelijk dierenboek. Zo zag je de dieren nog nooit!

Auteur: Jesse Goossens
Illustrator: Marije Tolman​​​​​​​
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal pagina's: 120
Formaat: 28,6 x 21 x 1 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047705284

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253000.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.