Bingo Seizoenen

Bingo voor kleuters - Seizoenen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ234

Djeco stak het bekende bingo-spel in een nieuw fris jasje: dit bingo seizoenen spel is er speciaal voor kleuters. Zo leren ze spelenderwijs de seizoenen kennen.

Het bingo-spel op kindermaat ziet er niet alleen leuk uit dankzij de kleurrijke illustraties maar kan ook geïntroduceerd worden als een puzzel bij de allerkleinste spelertjes.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08114

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Wat een vrolijk uitziend spel vol leuke afbeeldingen en simpele kleuren. De seizoenen bingo voor kleuters speel je als volgt: ieder kind krijgt een spelbordje in een andere kleur en legt daarnaast de zes figuurtjes van dezelfde kleur. Draait aan het draaiwiel en neem de figuren die de pijl aanwijst, deze mag je op je bordje plaatsen. Daarna is het andere de volgende speler om eens goed aan de pijl te draaien. De eerste speler, die zijn plankje helemaal vol heeft, is de winnaar van deze vrolijke  kleuter-bingo!

Inhoud speldoos: 4 spelbordjes in blauw, geel, roze en groen, een draaiwiel, 24 puzzelfiguurtjes en uitgebreide spelregels. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.
Afmetingen doos: 21,5 x 21,5 x 4 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal spelers: 2 - 4 spelers

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.417.417.40.875
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!