Blauwe set van 2 haarclips - Light blue

Twee matte speldjes voor in je haar

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH093

Om elke dag te dragen, op dagen dat je gaat spelen, dagen van prachtig gestylde haartjes en thuisblijfdagen, bad hair days en alle dagen ertussen ...

Deze 2 matte Grech & Co haarclips in licht blauw schuif je makkelijk in het haar en maken elk kapsel net dat tikkeltje leuker.

7,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : s2matte H

TypeHaarclips
KleurLichtblauw
Grech & co tintLight Blue
STOP/FINISTOP

Set van 2 haarclips Light Blue van Grech & Co. Deze prachtig geverfde clips van matte afwerking hebben de perfecte kracht om dik + dun + steil + krullend haar vast te houden. 

Deze hippe haarspeldjes zijn verkrijgbaar in een hele reeks trendkleuren en zijn een perfecte set voor mini of mama ;-)

Afmetingen: 6,5 cm x 1,5 cm
Materiaal: nikkelvrij metaal en kunststof

_

Voeg wat magie toe aan elke dag met de praktisch items van Grech & Co. Met collecties die geïnspireerd zijn door de onvoorwaardelijke liefde van moeders, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en speelse laarsjes tot milieuvriendelijk babyspeelgoed . Elk stuk is met liefde gekozen, ontworpen en gemaakt om elke dag makkelijker én leuker te maken. Ontdek Grech & Co. : een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.01
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/03/2021
Super handige haarspeldjes
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D