Blauwe tamboerijn - Dans la jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO303

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Deze mooie tamboerijn uit de Dans la Jungle collectie van Moulin Roty is het perfecte instrument voor beginnende muzikantjes. De tamboerijn heeft een houten basis met 4 gekleurde cimbalen en een prachtig panterdesign.

Met dit muziekinstrument kan je kind heerlijk ontspannen met muziek en zijn motorische vaardigheden ontwikkelen.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668407

CollectieDans la jungle
TypeSlaginstrumenten
KleurBlauwgroen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Zeegroen houten tamboerijn van Moulin Roty met een lint om de rand, 4 mini cimbalen en illustraties van Zimba de panter die danst in de jungle. Helpt bij het ontwikkelen van het ritme, de motoriek en de interesse in muziek van de kleintjes.

Afmetingen: 14,5 cm

Leeftijd: + 3 jaar

Materiaal: hout, kunststof en metaal

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen. Stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories