Botanische bedset ledikant - pressed leaves

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM053

Pressed Leaves by Cam Cam (10)

Wij houden van zalige nachten en dromerige kamers dus deze dekbedovertrek van Cam Cam, gemaakt van het zachtste katoen, konden we écht niet weerstaan.

De ecologische stof en fleurige print vol lieve bloemetjes en diepe roze, blauwe en gele kleuren brengt mooie dromen en een extra vleugje stijl in je kinderkamer!

 

66,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 200.P31

Formaten100 x 140 cm
CollectiePressed Leaves
TypeDekbedovertrekken
KleurMeerkleurig

Bedlinnen met stijl om zacht onder te dutten en je kleintje onder te dekken. De botanische print is zo zo zo mooi, dat je er kan blijven naar kijken. En slapende kindjes zijn al zo mooi ^_^ 

Afmetingen: In deze bedset voor het babybedje zit een bedovertrek van 100 x 140 cm en een kussensloop van 40 x 45 cm. Alles zit samen in een zakje met dezelfde matching print.

Materiaal: ecologisch satijn geweven katoen met GOTS-label - dit label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En zweren ze bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.010.350.5
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Pressed Leaves by Cam Cam
Inspiratie en stories