Brandweer kostuum met helm

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Wil jij later een heldhaftige brandweerman worden? Begin alvast met oefenen met het brandweer kostuum van Great Pretenders! De verkleedset bevat...

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 81355

PersonageHulpverlener
TypeVerkleedkostuums
KleurRood

Wil jij later een heldhaftige brandweerman worden? Begin alvast met oefenen met het brandweer kostuum van Great Pretenders! De verkleedset bevat een hemd met reflectoren, een helm, een blusapparaat en een hamer. Hoor jij dat brandalarm ook? Snel jouw kostuum aantrekken en het vuur blussen! Geschikt voor mini brandweermannen van 4 tot 6 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0200.36
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!