Cakepop maker - Hearts & cupcakes

Staat: Nieuw product

Birkmann

KZ24268

Met de cakepop maker van Birkmann maak je de mooiste zoetigheden waar kids dol op zijn! Deze maker is niet geschikt voor in de oven. Bak eerst...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met de cakepop maker van Birkmann maak je de mooiste zoetigheden waar kids dol op zijn! Deze maker is niet geschikt voor in de oven. Bak eerst een reguliere cake, verkruimel de cake en meng de kruimels met botercrème. Deze mix leg je in de CakePop maker, laat het geheel afkoelen in de ijskast.
Met recepten en instructies. De CakePop maker bevat zes figuren, drie hartjes en drie cupcakes, die vorm geven aan homemade cakejes. Steek ze op de bijgeleverde lolli stokjes (12 stuks) en in een handomdraai heb je originele cakepops! Diameter vorm: ca. 3,5 cm. Vaatwasserbestendig.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!