Collage workshop - Mozaïek met parels

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ523

Atelier collection by DJECO (40)

Kneed de vorm van een vis, kat of kip en maak je kunstwerkje af met de prachtige glimmende kralen. Als de klei in contact is met lucht, zal die hard worden, zodat de pareltjes vast komen te zitten. Vergeet niet je eindresultaat tentoon te stellen!

Leuke workshop om de fijne motoriek te stimuleren van kleuters.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08930

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met vormen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dit prachtige collage pakket Mozaïekparels van Djeco bevat 3 afbeeldingen om te decoreren, 4 verschillende kleuren klei, 150 kralen en een instructieboekje

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 29,5 x 23 x 3 cm
Design: Amandine Pu

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/12/2020
Hier vinden ze gewoon alle knutseldozen top
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories