Walby Wasbeer

Concentratiespel Walby Wasbeer

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (142)

Wasbeer Walby heeft een succesvolle rooftocht gemaakt en zijn schatten zo goed verstopt, dat hij ze zelf niet meer vindt.

Kunnen de spelers hem helpen? Daarvoor hebben zij vooral een goed geheugen nodig, want hoe meer schatten zij terugvinden, hoe meer edelstenen zij als vindersloon ontvangen.

Wie als eerste 13 edelstenen ontvangen heeft, wint.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

  • kleine doos, grote inhoud
  • speelplezier voor het hele gezin


Inhoud: 1 speelfiguur wasbeer Walby, 16 buitkaarten, 1 vindersloonkaart, 50 edelstenen (= vindersloon), 1 dobbelsteen, 1 handleiding.
Taal van de spelhandleiding: Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Engels & Nederlands
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Speelduur: 10 - 15 min
Geschikt vanaf 5 jaar.
Materiaal:
kunststof, beuk, karton


Leeftijdvanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.16
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :304167

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories