Coole DIY kit - Tekenrobot bouwen

Staat: Nieuw product

4M

KZ05205

Bouw een robot die kan tekenen! Deze robot maakt door schokken en rotatie spectaculaire patronen op papier. Verwijder de stiften uit de armen van...

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603280

Bouw een robot die kan tekenen! Deze robot maakt door schokken en rotatie spectaculaire patronen op papier. Verwijder de stiften uit de armen van de robot en het wordt een coole robot die kan glijden over gladde oppervlakten.
Inhoud van de kit: een basisplaat, penhouders, een motor, een motordeksel, een gewicht, een transparant deksel, 3 armsteunen, 3 armuiteinden, 3 viltstiften, schroeven, moeren, bouten, plakband en gedetailleerde instructies. Ook nodig maar niet inbegrepen: 1 AA batterij van 1,5V, een kleine kruiskopschroevendraaier en een groot blad papier.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is aanbevolen.

Dit filmpje geeft je alvast een voorsmaakje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2416.560.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.