Coole witte nachtlamp DinoROAR!

Staat: Nieuw product

Goodnight Light

KZ29585

De DinoROAR! lamp is ontworpen door de Britse kunstenaar Marke Newton die zich liet inspireren door cult dinosaurus films uit de jaren '50. Marke...

99,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Type verlichtingnachtlampje
De DinoROAR! lamp is ontworpen door de Britse kunstenaar Marke Newton die zich liet inspireren door cult dinosaurus films uit de jaren '50. Marke Newton tekende deze prehistorische kolos met heel veel details en gaf deze lamp een enge pose.
Deze iconische T-Rex ziet er geweldig uit op een kids bureau of op een mantel in de woonkamer tussen tropische planten. Een tijdloos verzamelstuk voor alle dinosaurusfans ! De DinoROAR! lamp produceert een zacht en warm licht dat perfect is voor elke kamer.

Deze lamp is gemaakt van vinyl en heeft geen glazen gloeilampje. Dus veel minder kans op brokken. Deze lamp is ook veilig om ze niet warm wordt dankzij LED-technologie. Deze lamp is ook eco-vriendelijk omdat er weinig energie gebruikt wordt en gebruiksvriendelijk (inpluggen en aanknippen ...).

Grrr ... adopteer mij !
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2833.5251.34
Goodnight Ligh t is een design merk dat werd opgericht door Lorena Canals en Eva Newton. Het merk werkt samen met ontwerpers uit heel Europa om wonderlijke nachtlampjes te maken die kleine spruiten een veilig gevoel bezorgen. Het gebruik van rechte, geometrische lijnen in combinatie met een nostalgische touch, doet ieders fantasie op hol slaan. Mama’s en papa’s worden terug gekatapulteerd naar hun kindertijd en kids kunnen 's nachts ongestoord dromen. Overdag zijn de lampjes een tijdloze decoratie en ‘s nachts brengen ze een warme gloed over de kamer. De lampjes worden gemaakt in Spanje uit warmte-resistente kunststof en worden met de hand beschilderd. Stijlvol, tijdloos en een tikkeltje poëtisch. Heb jij je Goodnight Light al gekozen?