Creatief koffertje met 6 activiteiten - De wereld van de dino's

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ866

Dinomania bij de Kleine Zebra (73)

Wil je eerste schilderen, stickeren, stempelen of in elkaar knutselen? Jij kiest want in dit knutselkoffertje in dino-thema zitten maar liefst 6 super stoere knutselactiviteiten voor je mini om alleen of samen met jouw hulp tot kunstwerkjes te verheven.

Een creatief geschenk voor ultiem knutselplezier!

31,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09331

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 6 jaar

Creatieve activiteiten koffertje De Wereld van Dino's van Djeco is een toffe knutselkoffer met 6 opdrachten, dankzij de stap voor stap handleiding en al de knutselbenodigdheden kan je meteen aan de slag.

Inhoud: 1 schilderij met waterverf, 4 krasplaaten, 3 dinosauriërs om in elkaar te zetten1 knutselplaat met foam stickers, 1 uitklapbare prenten om af te weken met dino stempels en 2 3D dino-prenten.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Designer: Lisa Vanin

Ontdek in het filmpje welke knutselactiviteiten er in deze creatieve koffer zitten:

_

Mooie en stevige knutseldozen, vol materiaal van top kwaliteit, prachtige tekeningen gemaakt door getalenteerde illustrators, full-colour boekjes met heldere stap-voor-stap instructies ... de Djeco Workshop Collectie helpt kids om zelf prachtige kunstwerken te maken. Het zal ze vleugels geven in hun artistieke ontplooiing.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories