Creatief koffertje met 6 activiteiten - De wereld van de dino's

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ866

Wil je eerste schilderen, stickeren, stempelen of in elkaar knutselen? Jij kiest want in dit knutselkoffertje in dino-thema zitten maar liefst 6 super stoere knutselactiviteiten voor je mini om alleen of samen met jouw hulp tot kunstwerkjes te verheven.

Een creatief geschenk voor ultiem knutselplezier!

32,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09331

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 6 jaar

Creatieve activiteiten koffertje De Wereld van Dino's van Djeco is een toffe knutselkoffer met 6 opdrachten, dankzij de stap voor stap handleiding en al de knutselbenodigdheden kan je meteen aan de slag.

Inhoud: 1 schilderij met waterverf, 4 krasplaaten, 3 dinosauriërs om in elkaar te zetten1 knutselplaat met foam stickers, 1 uitklapbare prenten om af te weken met dino stempels en 2 3D dino-prenten.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Designer: Lisa Vanin

Ontdek in het filmpje welke knutselactiviteiten er in deze creatieve koffer zitten:

_

Mooie en stevige knutseldozen, vol materiaal van top kwaliteit, prachtige tekeningen gemaakt door getalenteerde illustrators, full-colour boekjes met heldere stap-voor-stap instructies ... de Djeco Workshop Collectie helpt kids om zelf prachtige kunstwerken te maken. Het zal ze vleugels geven in hun artistieke ontplooiing.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!