Creatieve poster met herpositioneerbare stickers - World Map

Grote wereldkaart poster met meer dan 1600 stickers in vele kleurtjes

Staat: Nieuw product

Poppik

JN001

Creatief entertainment voor kinderen (en jezelf) : deze reuze poster van de wereldkaart stimuleert de fijne motoriek en zorgt voor uren stickerpret. Beetje bij beetje maken ze een mooie kaart van de wereld om het huis te versieren. Om alleen of met anderen te maken.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOS008

Reuzegrote poster met 1600+ gekleurde stickers Alphabet van POPPIK. Deze stickeractiviteit houdt kinderen bezig en weg van het scherm. Met Poppik, ontdek een nieuwe generatie van sticker activiteiten. Wanneer kinderen een Poppik kit openen, willen ze onmiddellijk spelen. Een rustige activiteit voor heel het gezin.

Afmetingen poster: 100 cm x 60 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar
Ontwerp: Atelier Cartographik

_

Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK, opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK , opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Discover, play, stick and create Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers . Je kan er samen of alleen aan werken. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra! Mooi speelgoed voor kinderen én de planeet Ook fijn om te weten: uit ecologisch oogpunt worden de educatieve stickersets van POPPIK niet in Azië gemaakt, maar in de Europese Unie (Spanje). Ze worden verpakt in een platte verpakking , om de ecologische impact te minimaliseren tijdens de productie en het transport. Deze stickers zijn herpositioneerbaar, zodat ze zoveel als nodig op de poster kunnen worden verplaatst. Net als bij een puzzel, heb je h et recht om fouten te maken . Check alle sets om jouw favoriet te kiezen.