Cupcake set - Nathalie Lete Flora Cat

Prachtige set om 24 cupcakes te bakken en versieren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR396

Nathalie Lété voor Meri Meri (1)

Kleine (en grote) poezenliefhebbers kijken hun ogen uit als je je cake'jes versierd met deze cupcake set van Nathalie Lete voor Meri Meri. Unieke poesjes staan te pronken op jouw fleurig versierde cake'tje. Heerlijk!

14,00 €

8,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 201784 *

CollectieNathalie Lété
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Super charmante Flora Cat cupcake set van Meri Meri, een design van Nathalie Lete uit Parijs. Deze ferme illustratrice slaagt erin om katten en bloemen perfect met elkaar te matchen. Ideaal voor een hippe traktatie boordevol smaak en stijl!

In deze set zit alles om 24 cupcakes te versieren: cake toppers in verschillende designs en 24 cakevormpjes in 6 fleurige designs - met details in goudfolie.

Afmetingen verpakking: 14 x 11,4 x 7,6 cm

_

Nathalie Lété werkt en woont in Parijs. Ze is een bekende designer/illustrator en werkte reeds samen met grote modehuizen en merken. Ook in deze collab met Meri Meri komen haar bonte kleuren en prachtige technieken helemaal tot hun recht. Het resultaat is een bijna poëtische feestcollectie die elke eettafel moeiteloos omtovert tot een prachtig, fleurig feestje vol kleur. Bekijk zeker de volledige collectie om het feest compleet te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/06/2020
Gezellige caketoppers en -bakjes
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Nathalie Lété voor Meri Meri
Inspiratie en stories