Cupcake set - Pirate Ship

Coole cakevormen en piraten caketoppers vol details

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR815

Alles voor een piratenfeestje! (64)

Bye bye saaie cupcakes, hello piraten traktatie! Toveren je zelfgebakken creatie om tot een hele piratencrew inclusief 3D-piraten, een zeil en een schatkist.

Deze cupcakeset mag niet ontbreken op je piratenthemafeest!

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 222066

CollectiePirates
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Cupcake set Pirate Schip van MERI MERI bevat alles op 24 zelfgemaakte cupcakes te versieren met 24 cupcake vormpjes in 2 designs (streepjes en zeedieren) en 24 toppers op houten cocktailprikkers met piraten: een kapitein, enkele met ooglapje en papegaai en een stoere mannelijke en vrouwelijke bemanningsleden.

Onze tip: neem de centerpiece piratenboot erbij om je cupcakes te presenteren >

Verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier

Afmetingen cake vormpjes: 6,4 x 3,2 x 6,4 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een piratenfeestje!
Inspiratie en stories