Cupcake set To the moon

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR137

Alles voor een astronauten feestje (29)

Droomt je kind van glimmende raketten, spiksplinternieuwe planeten en sci-fi avonturen, dan moet je vast en zeker een kijkje nemen maar de To The Moon feestcollectie van Meri Meri. Perfect voor elke space cowboy die van een feestje houdt !

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169615

CollectieTo the moon
TypeCupcake sets
KleurZilver

Cupcake set voor kleine ruimtevaarders die hun vriendjes willen trakteren op buitenaards lekkere cupcakes die er bovendien superleuk uitzien ! Ook perfect voor ouders die geen uren willen in de keuken staan. Met deze kit is de klus in no-time geklaard.

Set van 24 zilveren cakevormpjes in papier met 24 thematische toppers in 4 stijlen. Met honeycomb en zilveren folie details.

Afmetingen verpakking: 140mm x 115mm x 75mm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
148110.1
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories