Cute nachtlampje gans met USB - Le Voyage d'Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO139

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (27)

Het Olga nachtlampje laat een rustige gloed vallen in de kinderkamer en geeft je klein kapoentje een gerust gevoel als het bedtijd is.

Naast super gezellig is deze nachtlamp makkelijk op te laden en heeft het een timerfunctie zodat het niet heel de nacht hoeft te blijven branden.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714250

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeNachtlampjes
KleurBlauw
Leeftijdvanaf de geboorte

Romantisch Gans nachtlampje met USB uit de collectie Le Voyage d'Olga van Moulin Roty. Leuk voor in de kinderkamer, tijdens nachtelijke voedingen of om je kleintje gerust te stellen tijdens de donkere nacht.

Afmetingen: 15,5 cm hoogte
Materiaal: BPA-, lood- en ftalatenvrij PVC

Gebruikadvies: batterijduur van 15 uur, makkelijk op te laden met USB kabel (inbegrepen), oplaadduur 3 uur, het lampje heeft ook een timerfunctie zodat het automatisch uitgaat na 30 minuten, het led-licht wordt niet warm

-

Deze collectie Le voyage d'Olga is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories