Cute nachtlampje gans met USB - Le Voyage d'Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO139

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (27)

Het Olga nachtlampje laat een rustige gloed vallen in de kinderkamer en geeft je klein kapoentje een gerust gevoel als het bedtijd is.

Naast super gezellig is deze nachtlamp makkelijk op te laden en heeft het een timerfunctie zodat het niet heel de nacht hoeft te blijven branden.

27,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714250

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeNachtlampjes
KleurBlauw
Leeftijdvanaf de geboorte

Romantisch Gans nachtlampje met USB uit de collectie Le Voyage d'Olga van Moulin Roty. Leuk voor in de kinderkamer, tijdens nachtelijke voedingen of om je kleintje gerust te stellen tijdens de donkere nacht.

Afmetingen: 15,5 cm hoogte
Materiaal: BPA-, lood- en ftalatenvrij PVC

Gebruikadvies: batterijduur van 15 uur, makkelijk op te laden met USB kabel (inbegrepen), oplaadduur 3 uur, het lampje heeft ook een timerfunctie zodat het automatisch uitgaat na 30 minuten, het led-licht wordt niet warm

-

Deze collectie Le voyage d'Olga is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories