Cyrus junior siliconen eetset - Dino rose multi mix

Unieke siliconen eetset met bord, beker en bowl

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3327

Ook meisjes houden van dino's en ook jongens houden van roze. Daarom is deze 3-delige Cyrus siliconen eetset - met bord, kom en beker - net zo tof.

Een tijdloos stukje design om elke dag uit te smullen! Smul jij mee?

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14177 2271

CollectieCyrus
TypeKinderservies
KleurRoze

Super toffe siliconen junior eetset Cyrus Dino Rose Multi Mix van Liewood, dit kinderservies bestaat uit een beker, kom en bord. Het is ontworpen met iets grotere kinderen in gedachten en bevat alles wat je nodig hebt om een lekker maaltijd in stijl voor te schotelen aan je hartendief. Een heerlijk alternatief voor plastic of eetsets uit porselein.

Materiaal: 100% silicone, onbreekbaar, getest en goedgekeurd volgens de laatste regels van de EU. 
Afmetingen Ethan beker: Ø 6,5 cm x 9 cm hoog, inhoud 220 ml - Olivia bord: Ø 17 cm x 2,5 cm hoog - kom: Ø 11,5 cm x 4,5 cm hoog

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!