merveilleux circuit deluxe 'transport'

deluxe treincircuit 'cargo railway'

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ11756

Wereld van spoorwegen van BRIO (20)

Met deze 50 stuks spoorlijn, wordt de vracht en lading wereld bijna voltooid. Ontdek een bijzondere trein wereld vol met actie! Met mechanische...

164,95 €

98,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Met deze 50 stuks spoorlijn, wordt de vracht en lading wereld bijna voltooid. Ontdek een bijzondere trein wereld vol met actie! Met mechanische laadfuncties via de loader of walskranen. Transporteer met de, met batterij aangedreven, goederentrein mét werkende koplamp! Een must-have voor elke trein liefhebber! Jij hoeft enkel nog de bestemming te bepalen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
815600.35
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.
Collectie Wereld van spoorwegen van BRIO
Inspiratie en thema's