Ontdekkerstrein - Kleurenringen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB263

Tuut, tuut, daar komt de ontdekkerstrein met zijn vrolijk gekleurde lading. Je kan ermee rijden, stapelen, sorteren ... de gekleurde houten blokjes kunnen elke keer anders op de twee wagons worden geplaatst. Daarna kan de kleine machinist instappen om weer verder te rijden. Tuut, tuuuuut!

42,99 €

34,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5126

CollectieHouten speelgoed
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 1 jaar
Korting- 40 %

Trein en opsteekspel in 1. De Haba ontdekkerstrein Kleurenringen is volgeladen met houten ringen in de meest bonte kleurtjes. Laden en lossen die je naar believen want deze leuke trein staat nooit stil.

Inhoud: 1 locomotief, 2 wagons, 14 stukken om op te steken
Afmetingen: 32 x 11 cm
Materiaal: duurzaam beukenhout met PETC-label
Vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.4615.80.055
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!