Houten treinfluit - Ingela P. Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

Vilac & Ingela P. Arrhenius (10)

Tuut tuut ! Iedereen instappen ! Als een echte stationschef blaast jouw kleine treinfan op dit geweldige houten treinfluitje en laat iedereen 'aan boord' ! Speel je mee?

5,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7712

CollectieVilac Imitation
TypeBlaasinstrumenten
Leeftijdvanaf 2 jaar

Houten treinfluit met een mooie afbeelding van een trein of een leeuw. De illustratie is van de hand van de Zweedse illustrator Ingela P. Arrhenius. Speciaal voor Vilac ontwierp ze dit seizoen heel wat bijzonder houten speelgoed.

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.
Keuze uit 2 varianten.
Materiaal: hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.030.030.07
  • Door Désirée D.
  •  de 11/03/2023
Supersnel geleverd, alles zoals beschreven en in goede verpakking, en nog een cadeautje erbij ook!
  • Door An C.
  •  de 04/02/2023
Leuk extra geschenken
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories