Diadeem - Annette

Fijne haarband met kleurrijke strik

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA136

Schitterende accessoires van Souza for kids! (333)

Dochterlief is meteen verliefd op deze fijne haarband met schitterende strik. Voor een unieke en stijlvolle toets aan elke outfit.

5,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104656

TypeHaarbanden
KleurMuntgroen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Laat je prinses stralen met deze fijne, blauwe diadeem Gwen met kleurrijke strik van het Nederlandse merk Souza for kids!

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.020.150.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories