Diadeem - Wanda

Stijlvolle tiara afgewerkt met bloemetjes en pareltjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA028

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (117)

Prachtig en stijlvol tegelijk!

Deze wit grijze diadeem met bloemen en pareltjes is een parel op zich. Onmisbaar in de accessoire-collectie van elke klein meisje.

Ideaal voor op een communie of lentefeest!

4,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104521

PersonagePrinses/Koningin
TypeHaarbanden
KleurWit

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.010.120.01
  • Door Magda V.
  •  de 19/07/2021
Heel mooi
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories