DIY knutselset - Bloemenspiegels

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ656

Mini cadeautjes, maxi pret! (129)

Spiegeltje, spiegeltjes, ... deze prachtige bloemenspiegels kan je zelf afwerken met de mooiste bloemen en botanische details.

Extra leuke knutselactiviteit om cadeau te doen aan je kleine prinses die graag creatief bezig is maar ook een beetje fier en elegant is.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07908

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets

Do it yourself knutselset Bloemenspiegels uit de collectie van Djeco met laagjes bloemen en blaadjes en dikke foamstickers met een prachtig eindresultaat om jezelf in te bewonderen. De ronde, acrylic (hand)spiegels zijn onbreekbaar en dus kidsproof ;-)

Afmetingen doos: 20 x 26 x 4,5 cm - spiegels: Ø 15 cm / 12,5 x 22 cm / Ø 16 cm
Leeftijd: vanaf 6 jaar

_

Do It Yourself is een nieuwe lijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories