DIY knutselset met mooie mozaïekmaskers - Jungledieren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ488

Tover jezelf om tot jungledier met één van deze grandioze DIY maskers. Haal je creatieve talenten boven en versier deze maskers met mooie mozaïekstickertjes.

Een geweldige knutselactiviteit voor kinderen om bijvoorbeeld op een feestje samen te doen of tijdens een rustige vrije dag.

8,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07900

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenMozaïeken
Leeftijdvanaf 5 jaar

Bij knutselset mozaïekmaskers uit de collectie Do It Yourself van Djeco worden de volgende items meegeleverd: 8 dierenmaskers, elastieken, heel veel mozaïek-stickers  en een instructieboekje.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen verpakking: 20 x 20 x 3,5 cm
Afmetingen masker: 16 x 12 cm
Design: Magali Attiogbé

Do It Yourself is een nieuwe lijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 29/06/2021
op basis van de verpakking . Ik heb het product nog niet gebruikt
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!