DIY knutselset - Piratenzwaarden

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ490

Atelier collection by DJECO (40)

Zoek je nog een stoere activiteit om je piratenfeestje af te maken? Knutsel dan samen je eigen piratenzwaard in elkaar. Versier hem met stickers en spelen maar. Een erg leuk en creatief spel om nadien nog lang mee te spelen en te bewonderen.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07902

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenMozaïeken
Leeftijdvanaf 5 jaar

DIY piratenzwaarden knutselset uit de DO IT YOURSELF collectie van DJECO. In deze stoere set zitten 3 mozaiek zwaarden uit stevig karton om te decoreren met metallic mozaiek stickers voor een schitterende look.

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Afmetingen verpakking: 20 x 40 x 4 cm - zwaard: 37 x 10 cm

Do It Yourself is een nieuwe lijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/12/2021
het ziet er goed uit
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories