DIY knutselset - Ruimte caleidoscoop

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ659

Apollo 11 inspiratie (109)

Wist je dat alle DIY knutselsets van Djeco komen met een handige handleiding aan de hand van prentjes, zo kunnen kinderen makkelijk zelf aan de slag.

De verschillende onderdelen van deze caleidoscoop knutselset geven kinderen de mogelijkheid om te experimenteren met vormen en kleuren, allemaal in space thema. Het bijgeleverde doosje is ideaal om alles in op te bergen als je klaar bent met spelen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07922

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 7 jaar

Do it yourself knutselset Maak je eigen caleidoscoop uit de collectie van Djeco, met deze uitgebreide DIY kit kan je je eigen caleidoscoop maken en verschillende kleuren en prentjes bewonderen. Inclusief glow in the dark details.

Afmetingen: ∅ 4 x 21 cm - verpakking: 20 x 20 x 5,5 cm
Leeftijd: vanaf 7 jaar

_

Do It Yourself is een nieuwe lijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Danielle V.
  •  de 22/01/2021
Mooi product!
  • Door Ine B.
  •  de 14/01/2021
Zeer mooi, maar klaar in 5 minuten.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories