DIY knutselset - Ruimte caleidoscoop

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ659

Apollo 11 inspiratie (36)

Wist je dat alle DIY knutselsets van Djeco komen met een handige handleiding aan de hand van prentjes, zo kunnen kinderen makkelijk zelf aan de slag.

De verschillende onderdelen van deze caleidoscoop knutselset geven kinderen de mogelijkheid om te experimenteren met vormen en kleuren, allemaal in space thema. Het bijgeleverde doosje is ideaal om alles in op te bergen als je klaar bent met spelen.

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07922

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 7 jaar

Do it yourself knutselset Maak je eigen caleidoscoop uit de collectie van Djeco, met deze uitgebreide DIY kit kan je je eigen caleidoscoop maken en verschillende kleuren en prentjes bewonderen. Inclusief glow in the dark details.

Afmetingen: ∅ 4 x 21 cm - verpakking: 20 x 20 x 5,5 cm
Leeftijd: vanaf 7 jaar

_

Do It Yourself is een nieuwe lijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Alice L.
  •  de 18/11/2023
Een hele leuke uitgebreide set, ik kijk ernaar uit om ermee aan de slag te gaan met mijn kleinzoon.
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/01/2021
Mooi product!
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/01/2021
Zeer mooi, maar klaar in 5 minuten.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories