DIY knutselset - Sweet night

Complete knutselbox om zelf gelukspoppetjes te maken

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1035

Met deze originele knutselset kan je kind zelf zorgenpoppetjes maken. Met het garen en gekleurde tule knutsel je kleding door de poppetjes er mee in te wikkelen. Als de popjes aangekleed zijn, kan je kind zijn of haar problemen aan deze worry dolls toevertrouwen en de poppetjes 's nachts onder hun kussen leggen in het bijgeleverde zakje. Volgens een Guatemalteekse legende jagen de popjes de zorgen weg en kan je heel de nacht goed slapen.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07953

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar

DIY Knutselset Sweet Night van DJECO is een fijne knutselset met 5 houten popjes en stap-voor-stap instructies die je kind helpen tijdens het knutselen.

Inhoud set: 5 houten poppen, 3 bollen acrylgaren, 4 bollen tule, 1 opbergzakje, 1 houten stylus, 1 handleiding

Afmetingen: 20 x 3,5 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 6 jaar

_

Do It Yourself is een knutsellijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!