DIY set - Knutsel je tas

Compleet knutselsetje om je eigen handtasje te maken

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA164

Knutsel eens je eigen handtas in elkaar, het is eens iets anders dan een zoveelste tekening te maken of een eierdoos te beschilderen... deze leuke knutselset bevat alles wat je nodig hebt om je eigen creatie te maken.

Een echt leuk cadeautje om te geven en te krijgen!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104710

TypeKnutselsets
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 6 jaar

Knutselset Knutsel je eigen tas om helemaal zelf een prachtig Souza for Kids!-accessoire te maken en elke outfit af te maken.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Souza for kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.040.240.13
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2020
Mijn dochter is dol op tasjes, en deze kan ze ook nog zelf maken!
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.