DIY slinger kit - Ballonnen & bloemen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR583

Alles voor een paas feestje (49)

Op zoek naar een prachtige manier om stijl en klasse aan elk feest toe te voegen, dan is deze geweldige ballonboog net wat je zoekt! Met deze feestelijkeballonnenboog vol bloemen zal je pas echt indruk maken op je gasten.

Perfect om een ​​bloemig tintje te geven aan elk feest - van verlovingsfeest, over trouw tot een babyborrel in de lente of een ​​verjaardag.

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 214912

CollectieSpring & Easter
TypeBallonnen
KleurWit

Fantastische Slinger Kit Ballonnen & bloemen van MERI MERI bevat 40 metallic parelmoer ballonnen en 16 papieren bloemen - 8 grote en 8 kleine. De bloemen zijn gemaakt van roze, perzik, geel en wit vloeipapier met gouden folie centra.

Inhoud ballonnenset: 40 parelmoer ballonnen en 16 mooie papieren bloemen, eenvoudig te monteren, om binnen enkele minuten een sensationele feestdecoratie aan je muur te toveren, wordt geleverd met een klein rietje om de ballonnen makkelijk en snel mee op te blazen, eenvoudige zelfmontage vereist

Geschatte opgeblazen afmetingen: 243 x 183 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories