DIY - Sticker workshop - Mijn stamboom

Creatieve knutselset om je eigen familie te visualiseren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1031

Mini cadeautjes, maxi pret! (486)

Maak je eigen stamboom met broers, zussen, je ouders en grootouders... versier het knutselwerk met de vele bijgeleverde stickers.

Een creatieve activiteit om samen in elkaar te knutselen. Een educatieve activiteit die helpt om de familieband te begrijpen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07914

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met stickers
Leeftijdvanaf 4 jaar

Do it yourself Sticker workshop Mijn familie van DJECO is een fijne knutselset om je eigen familiegeschiedenis te visualiseren en je eigen stamboom te maken

Bij deze set zitten meer dan 70 herpositioneerbare stickers en een handleiding om je kind stap voor stap te helpen een mooi decoratief object in elkaar te knutselen. Leuk om achteraf in je kamer te zetten of cadeau te doen aan oma.

Materiaal: karton, een FSC gecertificeerd product
Afmetingen stamboom: 36 x 31 cm - doos: 20 x 26 x 4,5 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Do It Yourself is een knutsellijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories