Dominospel - Le Jardin du Moulin

Klassiek dominospel met 28 blauwe dominostenen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO346

Le jardin - Moulin Roty (36)

Het klassieke dominospel, maar in een modern jasje gestoken. Een spel dat iedereen kent, in een handige doos en leuke blauwe kleur. Praktisch voor overal mee naar toe te nemen.

Ideaal voor je kleintje om op een speelse manier te oefenen met waarnemen, tellen en associëren van getallen.

19,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712424

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeDomino
Leeftijdvanaf 4 jaar

Dominospel van Moulin Roty is een bordspel bestaande uit 28 blauwe dominostenen. Om het spel te winnen, moet je als eerste al je dominostenen plaatsen. Kun jij al je dominostenen eerder plaatsen dan je tegenstanders?

Dit gezelschapsspel komt uit Le Jardin du Moulin-collectie. Deze collectie spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen doos: 18,5 x 11,5 x 4 cm
Materialen: kunststof & karton

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories