Donkerblauwe tetradoek

Staat: Nieuw product

Filibabba

BBF016

De tetradoeken van Filibabba zijn verkrijgbaar in de mooiste, diepste en meest zachte kleurtjes. Voor elk wat wils!

Deze hydrofiele doek is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en is onmisbaar met een baby of kinderen in huis. Je gebruikt ze bijvoorbeeld als zeverdoekje, tijdens de borstvoeding, als slab, om je kleintje af te drogen, als knuffeldoekje, ...

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NB010

Formaten70 x 70 cm
TypeTetradoeken
KleurMarine blauw

Donkerblauwe tetradoek uit natuurlijk katoen van het Deense Filibabba. Lekker zacht en verkrijgbaar in verschillende andere kleurtjes. Dit babyitem is onmisbaar zowel thuis als onderweg. Ideaal ook als babygeschenk!

Afmetingen: 70 x 70 cm

Materiaal: 100% bio katoen met GOTS-label - verantwoord geproduceerd

_

Filibabba is een Deens merk opgericht in 2015, met zachte tetra-doeken, heerlijke babynestjes en handige babymusthaves in leuke kleuren in hun collectie. Het BabyNest was hun eerste ontwerp, waarin Nordic Niceness centraal stond. Christian Bendtsen en Lasse Rolighed Olesen creëerden het meest veilige, kwalitatieve en praktische nestje waar je lang geniet van hebt. Ze kiezen steeds duurzame materialen die heerlijk aanvoelen, alle producten dragen ook het GOTS-label. De organisch, zachte stoffen passen bij elke interieurstijl. Met Filibabba haal je de kalme en tijdloze sfeer van het noorden in huis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
FILIBABBA is een puur Deens merk, opgericht in 2015, dat staat voor duurzaamheid, magie en kwalitatief design voor jonge families. Ze willen een wereld creëren waarin duurzaamheid en stijl hand in hand gaan, zodat jij en je kleintjes kunnen genieten van mooie momenten voor een lange tijd. Scandinavische Invloeden en zachte materialen De inspiratie komt voort uit hun eigen, dagelijkse ervaringen. Ze geloven in de kracht van tijdloos design, dat zowel functioneel als esthetisch is. De collectie bestaat uit een breed scala aan producten, waaronder   babynestjes , zachte tetradoeken , leuk babyspeelgoed  en nog veel meer. Elk product is ontworpen met duidelijke Scandinavische invloeden en is gemaakt van zachte, duurzame materialen die veilig zijn voor jouw kleintje. Veiligheid en duurzaamheid Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel. Ze kiezen bewust voor materialen die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een knusse wereld creëren voor jouw kleintjes. Hun producten zijn gemaakt van duurzame materialen die milieuvriendelijk zijn en een positieve impact hebben op de wereld waarin we leven. Bij FILIBABBA streven ze ernaar om producten te maken die niet alleen goed zijn voor jou en je kleintje, maar ook voor de planeet. Babynestjes, tetradoeken en meer De babynestjes zijn bijvoorbeeld perfect om jouw kleintje veilig en comfortabel te laten rusten. Ze zijn gemaakt van zachte materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren die passen bij elke kinderkamer. De zachte tetradoeken zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden als spuugdoekje, knuffeldoekje of als hulp bij het voeden van je baby. Ze zijn gemaakt van duurzaam katoen en zijn zowel praktisch als trendy. Tijdloos design voor generaties Bij FILIBABBA geloven ze ook in tijdloos design dat de tand des tijds doorstaat. Hun producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn ontworpen om te worden doorgegeven aan de volgende generaties. Ze geloven dat duurzaamheid hand in hand kan gaan met stijl en comfort, en dat is precies wat ze willen bieden aan jonge families. Stijlvolle en functionele producten voor jonge ouders Of je nu op zoek bent naar een babynestje, tetradoeken, luiertassen  of andere producten voor jouw kleintje, FILIBABBA heeft het allemaal. Deze collectie is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van jonge ouders die op zoek zijn naar duurzame, stijlvolle en functionele producten voor hun gezin.