Donkerroze speenkoord - Ash rose

Katoenen speenkoord met kunstlederen details en houten clip

Staat: Nieuw product

Fresk

KUK316

Dé mooiste baby musthaves van Fresk (37)

Sober en toch modern speenkoord met kunstlederen details uit de collectie van het Nederlandse Fresk, zo raak je de tut van je kleintje nooit meer kwijt.

Met velcro sluiting voor de fopspeen en met de gouden clip kan je dit zacht roze tutkoord makkelijk aan de kledij van je kapoen vastmaken.

12,50 €

8,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : D030

TypeTutkettingen
KleurRoze

Tutkoord Ash Rose van Fresk. Ideaal om overdag het tutje van je hartendief aan te hangen en zo altijd bij de hand te hebben. Verkrijgbaar in een hele reeks trendkleuren, die ook terugkomen in de collecties van dit Nederlandse merk, dus makkelijk te combineren met de rest van de babycollectie!

Materiaal: katoen, metaal, kunstleder
Afmetingen: 22 cm lang

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Dé mooiste baby musthaves van Fresk
Inspiratie en stories